Kloosterwaard

Kloosterwaard

 

Nederland is van baksteen. Al 6000 jaar een esthetische, constructieve en duurzame oplossing om een prachtig binnen en een buiten mee te maken. Er is geen ander land ter wereld waar baksteen zo’n fundamenteel onderdeel uitmaakt van het straatbeeld. Steeds vaker dankzij Kloosterwaard: de trotse Hollandse naam van een unieke collectie bakstenen uit Nederlandse ovens.

Kloosterwaard bakstenen worden gemaakt van duurzaam gewonnen klei. Dankzij de korte afstand tussen fabriek en bouwplaats is er weinig CO2-uitstoot aan transportkilometers en is iedere bestelling snel leverbaar.

Verder zijn de herkomst, de maatvoering, beeld en prijs van alle bakstenen steevast gegarandeerd. Aangevuld met deskundig advies en begeleiding zijn de mogelijkheden haast eindeloos: voor klassieke stolpboerderij tot futuristisch kantoorpand. Kloosterwaard bewijst het telkens weer.


De Kloosterwaardcollectie bestaat uit twee series: Basics en Exclusive.

  • Basics: de meest populaire gevelsteen, constant in kwaliteit, scherp geprijsd en altijd op voorraad op meer dan 80 magazijnen verspreid over heel Nederland.
  • Exclusive: aantrekkelijke, door specialisten samengestelde sorteringen, die een tijdloze schoonheid garanderen. Snel leverbaar en aantrekkelijk geprijsd. Kloosterwaard Exclusive is het unieke, kwalitatief hoogwaardige uitgangspunt.

Kloosterwaard is exclusief verkrijgbaar bij de vestigingen van BMN Bouwmaterialen, Kooy Bakstenen en online te bestellen via bmn.nl. De uitgebreide ervaring en het dichte showroom- en distributienetwerk door heel Nederland vormen een garantie voor succesvol bouwen met Kloosterwaard.

Kloosterwaard
Hoorn
Kloosterwaard
Assen
Kloosterwaard Basics Medemblik mangaan handvorm waalformaat
Medemblik
Kloosterwaard Basics Lelystad mangaan vormbak waalformaat
Lelystad
Kloosterwaard Basics Leeuwarden geel zilverzand handvorm waalformaat
Leeuwarden
Kloosterwaard
Capelle
Kloosterwaard Exclusive Drachten maasrood zwartzand handvorm waalformaat
Drachten